Trainersclinic 1 juni, foto's!

TC
3 juni 2024

Een mooie afsluiting van het seizoen, de trainersclinic afgelopen zaterdag! Deze kreeg een extra impuls door de komst van twee toptrainers, Remco Hartgers en Timmo Kranstauber. Zij hebben met veel succes deze clinic gegeven.

Remco en Timmo hebben een feestje van deze clinic gemaakt. Terecht, want onze trainers verdienen het na een seizoen hard werken, ook iets leuks hiervoor terug te krijgen en er uiteindelijk beter van te worden.

Deze derde en laatste trainersclinic van het seizoen stond in het teken van spel- en wedstrijdvormen. De trainers konden deze spel- en wedstrijdvormen testen op de jongens van D1 en E1.

We sloten de clinic af met de ondertekening van het nieuwe contract voor de trainers die het komende seizoen de kinderen nieuwe technieken gaan aanleren. Een borrel met een overheerlijke maaltijd maakte deze middag clinic compleet. Een feestelijk moment dus!

Uitleg bij "mijn album"
Klik rechts op de foto en je krijgt 'm groter te zien in het midden. Wil je de foto downloaden, klik dan nogmaals op de grote foto in het midden. Je moet je hiervoor wel aanmelden (gratis). Je krijgt dan het volledige bestand te zien en kan dat met de rechter muisknop downloaden ('bestand opslaan als').

Foto's 1 juni 2013 clinic met Remco Hartgers en Timmo Kranstauber: Klik hier.