Rijswijk Challenge

TC
9 juni 2024
In de voorbereidingsperiode vanaf 17 juni organiseert de Rijswijksche Hockey Club de Rijswijk Challenge op dinsdagavonden. Dit is een competitie tussen diverse hockeyverenigingen ter voorbereiding op het aankomende seizoen. We spelen wedstrijden zowel uit als thuis. Hiermee bereiken we naast de trainingen een heel goede voorbereiding op het aankomende seizoen. Bedenker en organisator van deze Challenge is de HockeyCommissie RHC. Met de organisatie van de Rijswijk Challenge nemen we een vooraanstaande positie in de regio in. Immers dit is nog nooit eerder gebeurd! We nodigen alleen maar verenigingen uit die op hetzelfde niveau als Rijswijk hockeyen.

De Rijswijk Challenge wordt georganiseerd voor elftallen jeugd. Het programma volgt zo snel mogelijk. Wedstrijden kunnen ten koste gaan van trainingstijd.

Trainingsschema
Vanaf 17 juni: klik hier.
   

Aan de Rijswijk Challenge doen de volgende verenigingen mee:
Rijswijk
Zoetermeer
HDS
Berkel en Rodenrijs
Forescate
Cartouche

Nadere informatie volgt rechtstreeks naar de trainer / coach van de teams. Ook zullen we binnenkort het hele schema publiceren.
Het kan zijn dat teams meer / minder meedoen aan de Challenge, we zijn afhankelijk van andere verenigingen. We gaan voor het beste resultaat.

Wie gaat er dit jaar met de Rijswijk Challenge vandoor?

 

Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af
en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is


Met sportieve groet,

Ivo Caminada
HockeyCommissie

[email protected]
Bekijk ook de webpagina HockeyCommissie