Start nieuwe seizoen 31-8 en 1-9

24 augustus 2024
Het nieuwe seizoen begint in het weekend van 31 augustus en 1 september. Competitiestart voor MA1, MB1, MC1 en oefenwedstrijden voor alle overige teams.

De zomervakantie zit er bijna op en omdat die dit jaar zo laat valt staat het hockeyseizoen al op het punt van beginnen.

Meisjes A1, B1 en C1 spelen op 31 augustus al hun eerste wedstrijden in de TOP-voorcompetitie en voor alle andere teams, senioren, junioren en jongste jeugd, begint de competitie in het weekend van 7 en 8 september.

Voor alle teams zijn er daarom oefenwedstrijden georganiseerd in het weekend van 31 augustus en 1 september. Alleen voor MD5 en ME6 hoop ik nog een tegenstander te vinden. Zie voor alle wedstrijden en tijden het wedstrijdschema.

Ivm de vervanging van veld 1 en 2 worden er op zaterdag 31 augustus vier thuiswedstrijden gespeeld op het complex van de TU Delft. Dit betreft MD4, MB3, JD1 en MC3. Ook wordt er een drietal juniorenwedstrijden op zondag 1 september gespeeld, dit ivm veldgebrek op 31 augustus bij zowel Berkel als Rijswijk. Dit betreft MA3, JC2 en JD2.

Vanaf 7/8 september verwachten we alle thuiswedstrijden weer op onze prachtige nieuwe eigen velden te kunnen spelen.

Ik besef me dat er wellicht teams zijn die nog niet helemaal compleet zijn, maar hoop dat eventuele tekorten opgelost kunnen worden door over en weer wat spelers van elkaar te lenen.

Ik wens iedereen een hele goede start van seizoen 2013-2014!

Dorien van Meeteren
Wedstrijdsecretaris