Maarten Morrien toegevoegd aan staf Rijswijk Heren 1

2 maart 2023
Declan van Heesen en Maarten Morrien maken samen het seizoen af bij Rijswijk Heren 1. Het afscheid van Martijn de Jongh tijdens deze winterperiode zorgde voor een vacature in het begeleidingsteam. Door Maarten toe te voegen is het team weer op volle sterkte en wordt er hard gewerkt om goed voorbereid aan de start van de eerste competitiewedstrijd te staan.

Maarten heeft eerder op RHC 4 jaar dames 1 gecoacht, is al jaren actief als jeugdtrainer en heeft zin in deze nieuwe uitdaging: "Het is gaaf om te werken met een stel gasten die allemaal ontzettend graag in de eerste klasse willen blijven hockeyen en daar hard hun best voor doen. Als we met deze mentaliteit doorgaan dan weet ik zeker dat we onze doelstelling halen. Heren 1 staat, samen met de talenten die uit jongens A1 doorkomen, een mooie toekomst te wachten!”

RHC heeft veel vertrouwen in een succesvol verloop van de tweede seizoenshelft. "Met Declan en Maarten staan er 2 jongens van de club aan het roer bij Heren 1. Ze hebben zelf jaren in Heren 1 gespeeld en weten dus wat je er voor over moet hebben om elke week een goede wedstrijd te spelen. Met die instelling wordt het een ploeg waar het niet leuk is om tegen te hockeyen.” aldus het bestuurslid hockeyzaken Oscar Reiche.

Declan van Heesen: "Het team heeft vaak genoeg laten zien dat het goed kan hockeyen. Nu moet dit nog elke wedstrijd gaan gebeuren. We hebben de neuzen dezelfde kant op gezet met een duidelijke doelstelling; handhaven. De uitvoering proberen we simpel mogelijk te houden, zodat er heel veel energie in gestopt kan worden. Met de aansluiting van de jongens uit de A1 kunnen we de selectie scherp houden en zijn we meteen bezig met de komende jaren. Ik kijk met genoegen uit naar de komende competitie helft waar het plezier in het hockey weer op het veld te zien zal zijn.”