UPDATE - Uitnodiging Belangrijke Ledenvergadering

27 maart 2024
#UPDATE# De agenda en verwijziging naar het Digitale Clubhuis staan bij de documenten achter de inlog onder het kopje 'Bestuur'. ##

De Rijswijksche Hockey Club organiseert volgende week woensdag om 20.00 uur een belangrijke ledenvergadering. Vanwege het Coronavirus houden wij deze digitaal. We staan als vereniging voor een belangrijke keuze rondom onze accommodatie en locatie in de gemeente Rijswijk. We hebben te maken met een aantal issues die onze vereniging specifiek treffen, zoals het velden tekort, een flinke wachtlijst en een entresol die nooit op de goede temperatuur is.

We kunnen hier de komende jaren nog door mee blijven sukkelen, maar we stoppen liever deze energie in iets positiefs. Een plan waarmee we als vereniging toekomstbestendig zijn en het zeker tot 2050 volhouden binnen de huidige gemeentegrenzen. Daarnaast proberen we ook meteen ons steentje bij te dragen aan een aantal globale issues, zoals het klimaatprobleem en de alsmaar toenemende vereenzaming van ouderen.

Het plan is om onze vereniging op te splitsen in twee delen. Een mannelijke vereniging op de huidige locatie Sportpark Lange Kleiweg met de naam Rijswijksche Heeren Hockey Club (RHHC). We richten daarnaast een nieuwe vrouwelijke vereniging op die gaat spelen op de nieuwe locatie Sportpark Prinses Irene onder de naam Rijswijksche Daames Hockey Club (RDHC). De dames en meiden zullen de eerste twee jaar nog op gras moeten hockeyen, maar met dit mooie vooruitzicht lijkt ons dit direct geen blokkerend probleem. Want uiteindelijk hebben we met deze oplossing weer ruimte zat, kunnen we iedereen op de wachtlijst toelaten en dragen we door dalende reistijden ook ons steentje bij aan het klimaatprobleem.

We zien jullie graag volgende week woensdag om 20.00 uur in ons digitale clubhuis. De agenda en inloggegevens zullen komende dinsdag via de gebruikelijke digitale weg verstuurd worden. Je kan vanaf 19.45 uur inloggen om de stukken in te zien en eventuele vragen kunnen gestuurd worden naar [email protected]. Tot woensdag!