De gemeente is akkoord, er kan weer getraind worden!

2 mei 2024
Na weken geen hockeystick te hebben aangeraakt, kunnen we ons voorstellen dat er veel kinderen staan te trappelen om weer te beginnen. De gemeente heeft inmiddels groen licht gegeven om het terrein van RHC te heropenen. Dat is goed nieuws! Wij zijn erg blij dat we jullie weer mogen verwelkomen op onze mooie club. Het zal allemaal iets anders gaan dan jullie gewend zijn, maar we gaan er alles aan doen om het hockeyaanbod zo leuk mogelijk te maken.

Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop. Daarom zijn we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en aanpassingen op ons sportcomplex om de trainingen in overeenstemming met de geldende regels van het RIVM, de gemeente Rijswijk en het protocol van NOC*NSF te kunnen laten verlopen. Meer informatie over de spelregels op en rond ons complex en aanvullende instructies voor trainers, begeleiders en ouders ontvangen jullie uiterlijk 5 mei.

Het streven is dat vanaf 11 mei alle jeugdteams (Kabouters t/m A) weer kunnen trainen. Mogelijk starten een aantal jeugdteams zelfs al komende week. Alle teams zullen in eerste instantie één keer per week gaan trainen. Bij de indeling van de velden wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met bestaande trainingsdagen en tijden. Het nieuwe trainingsschema wordt komende week bekend gemaakt.

We kijken er naar uit jullie snel weer te zien!