Herfstkampioenen!

7 oktober 2024
De voorcompetitie van de Jeugd zit er op. Alleen meisjes B1 moet donderdag nog een wedstrijd inhalen. Alle teams zullen nu opnieuw ingedeeld worden op basis van de behaalde resultaten. En die waren er! Maar liefst vijf teams werden eerste in de poule. Jongens A1, Meisjes A3, Meisjes C2, Meisjes C4 en Meisjes D2, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben het goed gedaan en mogen nu tegen wat zwaardere weerstand laten zien wat jullie waard zijn. Eervolle vermeldingen zijn er ook voor Jongens D1 en meisjes D6 die op doelsaldo tweede zijn geworden. Komdende zaterdag is er een oefenprogramma en zondag 20 oktober een clinic voor de E en F jeugd. Als je je daar nog niet voor opgegeven hebt kun je dat deze week nog doen.

Bij de senioren zijn het Dames 1, Heren 2 en Heren 5 die de eerste plaats bezetten. Als ze die komend weekend vast weten te houden mogen ook zij zich herfstkampioen noemen. Heren 2 moet daartoe thuis afrekenen met de nummer 2 van de poule en Dames 1 en Heren 1 spelen ook thuis. Dat belooft weer een mooie zondag op de velden van RHC te worden.
Deze week is er sowieso een hoop te doen. Vanavond de workshop "leren winnen" voor de coaches van de jongste jeugd. Dat wordt ongetwijfeld weer een buitengewoon leerzame avond. Donderdag is er de bijeenkomst voor nieuwe leden. We houden dan een presentatie over het reilen en zeilen van de hockeyclub en gaan met nieuwe leden en ouders in gesprek over wat we van elkaar mogen verwachten. De ervaring leert dat dit hele leuke avonden zijn, dus ik hoop weer op een grote opkomst.
Zaterdag het AB-seniorenfeest "fout in goud". Ik ben benieuwd wat onze leden hier weer van maken. Glitter, glamour, foute muziek? We gaan het allemaal meemaken.

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert
Voorzitter