Onderlinge competitie Jeugd

27 oktober 2024
Om te zorgen dat de jeugd in het weekend nog een beetje in beweging komt, is er voor de jeugd en jongste jeugd een interne competitie opgezet. Er is een poging gedaan om alle teams van een beetje gelijkwaardige tegenstanders te voorzien. Er zijn poules gemaakt van 3 of vier teams van teams die onderling om de eer strijden. Jongens en meisjes teams komen tegen elkaar uit in de RIC (Rijswijk Interne Competitie).

Alle wedstrijden komen op de site en in de app. Om de wedstrijden niet bij nacht en ontij plaats te laten vinden, zijn er ook wedstrijden op zondag gepland. Beide teams regelen één scheidsrechter en één Corona toezichthouder. Het eerste genoemde team speelt in RHC tenue, het laatstgenoemde team in uit-tenue. Uitslagen en standen worden bijgehouden. De teamondersteuners kunnen de uitslag mailen naar het e-mailadres [email protected].

Uiteraard gelden nog steeds de Corona maatregelen: dus géén publiek, 1,5 meter afstand houden door de begeleiding boven 18 jaar. Maximaal een half uur van tevoren verzamelen en na de wedstrijd direct naar huis. Het clubhuis blijft gesloten. Blessure-ijs is aanwezig in de kleedkamers. Daarnaast gelden ook alle andere beperkingen en adviezen zie hiervoor deze link.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met de RIC.

Met sportieve groet,

Rick de Ridder
Joost van Rijn
Geert-Willem van Weert
[email protected]