RIC: Ladder- en Respectcompetitie

11 november 2024
Omdat de RIC in het weekend van 14/15 november voor de laatste keer is en het een behoorlijk puzzel is om iedereen te voorzien van een leuke gewaagde tegenstander wordt de RIC hervat in de vorm van een laddercompetitie.

Er is een Google Drive document opgesteld met alle speelweekeinden tot en met 19/20 december. Teams kunnen nu zelf andere teams uitdagen en zelf een veld met tijdslot reserveren. Alle teammanagers krijgen een link waarmee toegang tot dit document wordt verleend. Het thuisspelende team kan worden ingevuld onder de kolom 'Team 1' en het uitspelende team onder de kolom 'Team 2'.

Let op: wedstrijden op zondag zijn onder voorbehoud! Dit is afhankelijk van of er senioren gaan trainen. Wanneer je op zondag een veld hebt gereserveerd, krijg je tijdig een bevestiging.

Andere teams uitdagen kan door de teammanager te benaderen van het team waar je tegen wil spelen. De gegevens van de teammanagers zijn te vinden in de RHC app.

Na het weekeinde volgt een overzicht van de stand op basis van de uitslagen van de drie weekenden dat de RIC gespeeld is. Om de teams onderaan extra gretig te maken en de teams bovenaan niet achterover te laten hangen, gaan we verder met de Ladder- en Respectcompetitie. Teams kunnen een team dat boven hen staat in de stand uitdagen en wanneer er wordt gewonnen, komen ze een plekje boven het team dat ze verslagen hebben te staan. BELANGRIJK is dat er dus altijd een winnaar komt. Bij een gelijkspel worden er door elk team drie shoot-outs genomen. Wanneer het na drie shoot-outs nog steeds gelijk staat wordt doorgegaan met Sudden Death: doorgaan tot een team mist en het andere team wel scoort.

Teams die tegen een team spelen dat onder ze staat en teams die gaan mixen, kunnen respectpunten verdienen. Win je dus van het team onder je (en behoud je dus gewoon je huidige plek) dan krijg je een respect punt. Er komen dus twee ranglijsten: een voor de Laddercompetitie en een voor de Respectcompetitie.

Wanneer je een veld hebt gereserveerd, maar de wedstrijd gaat toch niet door, zorg dan dat je het veld zo snel mogelijk weer beschikbaar maakt voor andere teams.

De uitslagen kunnen worden gemaild naar [email protected] en als er vragen zijn over het reserveren van een veld of andere RIC gerelateerde dingen kan er eveneens contact opgenomen worden via dit e-mailadres.

Wij wensen iedereen wederom heel veel plezier en succes in het vervolg van de RIC!

Met sportieve groet,

Rick de Ridder
Joost van Rijn
Geert-Willem van Weert
[email protected]