Sponsor Rabobank organiseert webinar Innovatiekracht

20 januari 2024

Virtuele Netwerkbijeenkomst Innovatiekracht - Verduurzaming, digitalisering en innovatievermogen
Uit onderzoek blijkt dat innovatie op de lange termijn effectief is. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het MKB. Ook voor organisaties en verenigingen/stichtingen geldt dat met digitalisering, robotisering en verduurzaming kosten gereduceerd kunnen worden, flexibiliteit een grotere rol gaat spelen en daardoor sneller ingespeeld kan worden op gewijzigde behoeften.Uitnodiging virtuele netwerkbijeenkomst Innovatiekracht
Speciaal voor onze zakelijke netwerkrelaties, samenwerkende partners en hun zakelijke (business)leden/achterban organiseren wij dit webinar. Voor hen die de noodzaak van verandering zien en zich afvragen welke trends en kansen er zijn en inspiratie willen ophalen.
Wij nodigen je van harte uit voor de virtuele netwerkbijeenkomst Innovatiekracht. Het webinar vindt plaats op dinsdag 16 februari 2021 van 17.00-18.15 uur.

Programma
Rabobank specialisten Niels Snoep (Innovatiemanager) en Eelco Rietveld (Innovation Facilitator) gaan na de introductie in gesprek met de deelnemers. Hoe pak je innovatie aan? Wat is er al gerealiseerd en welke veranderingen zijn wenselijk om op korte termijn door te voeren? Leren van elkaar, inspiratie opdoen en het delen van ervaringen staan centraal.

Aanmelden en inloggen
Via deze link kan je je aanmelden. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvang je een bevestiging via e-mail met een link om in te loggen en deel te nemen. De bijeenkomst is via Microsoft Teams te volgen.