Corona hockeycircuit op zondag voor 18+

3 februari 2024
Beste hockeytoppers,

Door de coronamaatregelen is hockeyen eigenlijk niet mogelijk. Nu hebben we voor de senioren wel een circuit parcours klaar staan om toch weer lekker de stick op te pakken en even lekker te bewegen maar wel op de 1,5 meter. Wat houdt het precies in?

We hebben op de zondag nu een parcours klaar staan van 8 oefeningen, die elke 8 minuten duren. Van oefeningen om te werken aan je techniek, tot estafettes en alternatieve partijvormpjes. Deze zal je dus om de 8 minuten in een tweetal afgaan. De tijd zal je zelf moeten bijhouden door steeds een timer van 8 minuten te zetten. We raden aan om de laatste minuut te gebruiken om de ballen weer terug te rapen op hun plek. Zorg dat dit sowieso is gedaan voor het einde van de ronde zodat het allemaal soepel kan doordraaien.

Onder dit bericht staat een link naar het inschrijfformulier waar jij en je partner zich moeten opgeven. De filmpjes met instructies voor de oefeningen zullen later deze week op de site verschijnen. De tijd waarop je je inschrijft is de tijd dat je met de eerste oefening begint. Je kan wel al 15 minuten voor aanvang op de club op een leeg veld beginnen aan een warming up.

Volgende week zondag 21 februari tussen 12:00 en 15:00 uur zullen we een testrun doen. We zouden het heel fijn vinden om hier dan feedback van te krijgen, wat ging er goed en wat moet er anders?
We hopen dat jullie dit een leuk alternatief vinden en jullie dan ook zo snel mogelijk op het hockeyveld te zien knallen!

Met sportieve groet,

Benthe en Sarah