RHC bedankt!

22 februari 2024
RHC bedankt!

In december 2020 kwam George Dessing met het idee om een actie op te zetten voor de voedselbank Haaglanden. Zeker in deze tijden met Covid-19, is elkaar steunen en elkaar helpen van groot belang. Als bestuursleden Organisatie zijn wij dit project gaan opzetten en uitrollen.

Vol trots kunnen wij dan ook terug kijken op de afgelopen drie weken, waarvan er zelfs 1 week sneeuw was en RHC onbereikbaar. Van onze (jongste)jeugd tot aan senioren en zelfs oud-leden die hun steentje hebben bijgedragen aan dit project.

De Albert Heijn op het Bogaardplein, heeft een prachtige donatie gedaan van maar liefst 150 voetbal plaatjes boeken, die samen met onze ingezamelde plaatjes naar de kinderen van de voedselbank gaan. AH, bedankt!

Volgende week maandag (1 maart) hebben wij de overdracht van onze ingezamelden spullen naar de Voedselbank Haaglanden. Hierna zullen wij een filmpje maken van alle inlever-momenten & toegestuurde foto’s.

Met kippenvel hebben wij samen alles in kratten gedaan. Klaar om te worden vervoerd en uitgeleverd aan diegene die het zo hard nodig hebben. Wij danken iedereen die hieraan heeft geholpen! Het was in onze ogen een schitterend project.

Met sportieve groeten,
Elise en Romi
Bestuursleden Organisatie

P.S. Wil je toch nog iets inleveren, mail dan eventjes naar [email protected]