Willem Oosterhof verlengt contract bij RHC

7 mei 2024
Willem Oosterhof blijft ook het komende seizoen verbonden als trainer/coach van dames 1 van de Rijswijksche Hockey Club. Naast het trainen en coachen van dames 1 blijft hij betrokken bij de begeleiding van de trainers van Meisjes A1 en B1 en zal hij regelmatig te zien zijn op trainersworkshops en coachavonden voor jeugdcoaches.

RHC vindt het fijn dat we nu al duidelijkheid kunnen bieden aan het team en het beleid binnen de vereniging kunnen doorzetten. "Ondanks deze hectische tijd zien we dat er een stabiele basis is neergezet om komend seizoen op door te bouwen en Willem heeft daar een groot aandeel in gehad. We gaan daarom met veel vertrouwen nog een seizoen door. We gaan Willem ook meer inzetten bij de begeleiding van de trainers en coaches bij de jongste jeugd en we zijn ervan overtuigd dat dit voor RHC op termijn de vruchten gaat afwerpen.” aldus bestuurslid Oscar Reiche.

Willem Oosterhof kijkt uit naar een seizoen met hopelijk weer een volledige competitie: "Ik ben heel blij dat we verder kunnen bouwen aan ons team en zie ernaar uit competitie te gaan spelen op onze 4 nieuwe watervelden. Ons team blijft voor het grootste gedeelte bij elkaar en we willen graag de volgende stap zetten richting het linkerrijtje van de eerste klasse. Voor komend seizoen hebben we nog ruimte voor 2 of 3 enthousiaste speelsters die op eerste klasse niveau willen uitkomen.”