Trainingsschema met 3, 2, of 1 beschikbare velden vanaf 10 juni

TC
27 mei 2024
We krijgen straks 4 hele mooie watervelden op ons sportpark. De aanleg van deze velden zorgt voor hele creatieve trainingsschema’s in juni en juli. We hopen jullie in dit bericht duidelijk uit te leggen wanneer je met jouw team op welk hockeyveld kan staan.

De teamindelingen voor komend seizoen worden uiterlijk op 13 juni bekend gemaakt door de jeugdcommissie en 27 juni door de jongste jeugdcommissie. Vanaf 10 juni gaan we dan meteen in deze nieuwe samenstelling trainen en spelen. Hiervoor hebben we 3 velden tot en met 20 juni beschikbaar, 2 velden tot en met 27 juni en daarna is er nog 1 veld tot en met 11 juli. Daarna gaan we lekker genieten van een welverdiende zomervakantie.

Trainen tot en met vrijdag 4 juni
De jeugd blijft tot en met 4 juni trainen in de huidige teamindelingen van dit seizoen volgens het schema dat nu op de website en in de app staat. Voor de jongste jeugd zal dit tot en met 26 juni zijn. Het weekend van 5 en 6 juni kan dan nog een laatste wedstrijd worden gespeeld. We raden aan de week van 7 t/m 11 juni een weekje vrij te nemen. Als je toch echt nog met je team wilt trainen, regel dan zelf het openen en sluiten van het terrein.

Trainen vanaf donderdag 10 juni
De A t/m D teams trainen vanaf donderdag 10 juni in de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen. Deze worden uiterlijk 9 juni door de jeugdcommissie op de website gepubliceerd. (De nieuwe teamindelingen voor de Jongste Jeugd worden uiterlijk 27 juni op de website gepubliceerd.)

We hebben deze week nog 3 velden beschikbaar, maar zullen voor het logistieke gemak zo veel mogelijk de dagen aanhouden zoals die ook in het schema voor 2 velden gepland staan.Trainen vanaf maandag 21 juni
Vanaf deze week zijn nog 2 velden beschikbaar en daarom trainen een aantal teams samen op één veld of gaan sommige teams wat minder vaak trainen. Dit is enerzijds gebaseerd op de trainingsopkomst van de afgelopen maand en anderzijds op een inschatting van welke teams makkelijk samen trainen.Trainen vanaf maandag 28 juni tot 11 juli
Vanaf deze week is er nog maar 1 veld beschikbaar en daarom moeten we erg proppen in het trainingsschema. Net zoals het schema met 2 velden hebben we hier nog meer teams samen gezet en laten we sommige teams maar 1  keer trainen. Als je als team nou echt een 2e keer zelf wilt trainen, geef het dan even aan bij de technische commissie. Misschien vinden we nog een plekje voor jouw team.


Vanaf 12 juli gaan we allemaal lekker op zomervakantie.


Trainen vanaf 23 augustus
We hebben deze week (als het goed is) 4 watervelden beschikbaar. We beginnen vanaf deze week met de 1e teams (en vast nog een aantal andere enthousiaste teams). Het nieuwe schema voor 4 velden zal hier van toepassing zijn, deze wordt gedurende de zomer in Lisa gezet.

Trainen vanaf 30 augustus
Alle teams trainen weer 2 keer deze week op 4 gloednieuwe watervelden!