Aanpak teamindelingen Senioren seizoen 2021-2022

28 mei 2024
Het was een bewogen jaar waarin we helaas minder hebben kunnen bewegen op RHC dan we met zijn allen hadden willen. Gelukkig mogen de jongere senioren t/m 26 jaar al een tijdje normaal trainen en wedstrijden spelen, en ook de oudere garde mag inmiddels met het hele team het veld op. We kijken uit naar het moment dat het terras en de bar weer open mogen, en we samen weer het glas kunnen heffen, de bittergarnituur rond gaat en we de uitzonderlijke koffie kunnen bestellen.

Na een korte terugblik ook een serieuze blik vooruit. We gaan vol hoop en met veel gezonde spelers het nieuwe seizoen in, en zijn bezig met de bijbehorende teamindelingen. Voor sommige teams zijn de wijzigingen beperkt of voorspelbaar. Bij de dames heeft het wat meer voeten in de aarde om iedereen een plek te geven waarin je met plezier naar de hockey gaat. Bij deze een overzicht van waar we nu staan en wat er de komende maand(en) nog te gebeuren staat.

De afgelopen maanden heeft de seniorencommissie een eerste inventarisatie gedaan en hierover in april gesproken met de aanvoerders. Na 1 juni moeten zijn alle opzeggingen binnen en gaan we de indeling verder uitwerken.

Wat gaat er dan gebeuren na 1 juni? De belangrijke data op een rijtje:
2 tot 27 juni: Leggen van de puzzel in grote lijnen. We zullen in deze periode zo nodig individuele gesprekjes voeren met de huidige senioren en de A-spelers die doorstromen.
27 juni: Bekendmaking van de definitieve teamindelingen en genodigden voor de selectieteams, inclusief waar eventuele afvallers van selectieteams naar toe gaan.
22 augustus: Uiterlijke bekendmaking van de teamindeling van de 1e teams met een selectie. (Vooralsnog betreft dit Heren 1)
29 augustus: Uiterlijke bekendmaking van de teamindeling van de 1e jong seniorenteams met een selectie. (Vooralsnog betreft dit Jong Heren 1)
11 september: Start competitie.

Met sportieve groet,

Oscar Reiche
Voorzitter van de Seniorencommissie