Trainingsschema seizoen 2021-2022

TC
23 augustus 2024
Het trainingsschema voor seizoen 2021-2022 is bekend en gaat in vanaf aankomende maandag 30 augustus. Het nieuwe schema is te vinden op de website onder Hockey → Trainingsschema. De trainingen staan ook meteen op de goede tijd in de app.

De werkzaamheden aan de velden zijn zoals bekend uitgelopen tot de herfstvakantie, meer informatie hierover is te lezen in de nieuwsupdates over het sportpark. Gelukkig hebben we deze periode wel steeds 3 velden tot onze beschikking, zodat we in ieder allemaal lekker op het veld kunnen staan. Het is hierdoor natuurlijk wel een enorme puzzel en daarom vragen we ook van iedereen wat flexibiliteit.

Een nieuw iets dit seizoen is het mooie feit dat we op dit moment 1 waterveld en straks naar 4 watervelden gaan. Hierdoor is het natuurlijk ook nodig om te sproeien op deze velden. De kwaliteit van de toplaag van deze velden is dermate goed dat onder normale weersomstandigheden met 1 sproeibeurt wel 2 of 3 trainingen mee kunnen gaan. Daarom hebben we nu structureel geen extra sproeimomenten ingepland in het schema en geven we de volgende richtlijn mee: Er wordt gesproeid op een waterveld voor de eerste jeugdtraining (rond 5 uur) en tijdens de start van de seniorentrainingen (rond half 9).

Heel veel trainingsplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Richard Ooster en Tina Renings-Schema