Update opening 4 september!

3 september 2024

REMINDER: OPENINGSFEEST OP ZATERDAG 4 SEPTEMBER

 

De voorbereidingen voor het grote openingsfeest op zaterdag 4 september zijn in volle gang! Met onze leden en hun familie, onze sponsoren en in aanwezigheid van de regionale pers vieren wij de start van het nieuwe hockeyseizoen!

 

Het programma is als volgt:

 

11:30 uur – 12:00 uur: Fotomoment voor de jeugd met Europees Kampioen en Gouden Medaillewinnares Pien Sanders

12:00 uur: opening van de feesttent

14:00 uur: ceremoniële ondertekening van samenwerkingsovereenkomsten met sponsoren

16:00 uur: officiële opening van Veld 1 door wethouder Sport Björn Lugthart

17:00 uur: sluiting

 

In de feesttent zorgt DJ Ferry voor feestelijke muziek. Sligro, Heineken en KoffieMax zorgen hier voor heerlijke hapjes en drankjes. Intersport en Brabo Hockey zijn aanwezig met hun hockeycollectie en voor RHC merchandise kun je terecht bij Screenhouse

 

Win een gesigneerde stick van Pien Sanders!

Een feest is geen feest zonder een tombola. Dit keer met een wel héél bijzondere hoofdprijs: een Brabo stick die is gesigneerd door Pien SandersAls extra prijs mogen wij een uniek Olympisch trainingsshirt weggeven, dat ook is gesigneerd door Pien en een paar gouden teamgenoten.

 

Kom ook!

Zaterdag 4 september wordt dé dag waarop wij elkaar na lange tijd weer zullen zien. Zorg dat je er bij bent. RHC is een echte familievereniging, dus iedereen is uitgenodigd. Neem gerust je familie en vrienden mee. 

 

Corona-protocol

Wij willen dit feest uiteraard zo veilig mogelijk laten verlopen. Daarom vragen wij alle aanwezigen om voldoende afstand tot elkaar in acht te nemen. Ook zullen wij steekproefsgewijs vragen om een bewijs van volledige vaccinatie tegen Covid-19 te tonen, een geldig herstelbewijs of een negatief testbewijs van Testen voor Toegang dat maximaal 24 uur voor het feest is afgegeven.