Halloweenfeest: foto's!

3 november 2024
Halloween Part2. Zaterdag 2 november was er de tweede editie van het Halloweenfeest op RHC. We waren overdonderd door het grote aantal kids wat zich bij de ingang meldde, er stonden gewoon rijen! Ruim 160 kids in de C en D leeftijd waren aanwezig bij dit feest. Hierdoor was het gelijk gezellig. Mede door onze topDJ's Marijn en Jimi stond de dansvloer heel snel vol en iedereen had het duidelijk naar z'n zin!
Veel kids hadden erg hun best gedaan en kwamen in Halloweenthema verkleed, zag er heel leuk uit allemaal. Jullie kunnen zelf de sfeer proeven door de foto's te bekijken.

Wij vonden het een topfeest, de sfeer was goed, muziek was goed, kids waren geweldig. Wij zeggen: op naar het volgende feest!

Vanaf hier bedanken wij de hulptroepen en onze steun en toeverlaat Pim natuurlijk!
 
Uitleg bij "mijn album"
Klik rechts op de foto en je krijgt 'm groter te zien in het midden. Wil je de foto downloaden, klik dan nogmaals op de grote foto in het midden. Je moet je hiervoor wel aanmelden (gratis). Je krijgt dan het volledige bestand te zien en kan dat met de rechter muisknop downloaden ('bestand opslaan als').