Opzeggen seizoen 21/22 voor 1 mei

14 april 2024
Het einde van seizoen 21/22 is in zicht. Een seizoen waarin we eindelijk weer mooie evenementen neer hebben mogen zetten.

Bij het einde van het seizoen horen helaas ook opzeggingen. Met dit bericht wil ik graag onze nieuwe opzegformulier uitleggen en nogmaals de deadline benoemen.

We vinden het natuurlijk heel erg jammer als je besluit om te stoppen met hockey bij RHC. Doe de opzegging voor 1 mei 2022 en per opzegformulier. We hebben de afgelopen seizoenen gezien dat er veel opzeggingen dicht tegen of over de opzegtermijn zaten. In verband met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen is het voor de jongste jeugd-, jeugdcommissie en de seniorencommissie van groot belang om op tijd te weten of een speler opnieuw meedoet of niet. Om 1100 leden in een team met zo veel mogelijk soortgelijke kwaliteit, motivatie en aantallen te stoppen is een zorgvuldig en moeilijk proces. Er hangt ook veel belang aan, want het is een teamsport en jouw team is hier dus een belangrijk onderdeel hiervan. Een mondelinge melding bij bijvoorbeeld een lijncoördinator of een commissielid is onvoldoende en is geen geldige opzegging. Voor meer informatie, klik hier.

In de bijlage is stap voor stap uitgelegd hoe de uitschrijving werkt.

Voor eventuele vragen, kan er gemaild worden naar [email protected]

Met vriendelijke groet,
Namens de Rijswijksche Hockey Club,

Féline de Vries
Secretaris
 
Bijlage