Winterperiode

17 november 2024

We hebben nog een paar weken veldcompetitie en daarna start de zaalperiode. Ons thuishonk is dan zowel op RHC als in sporthal de Schilp. In deze nieuwsbrief informatie over de komende periode.

 

Zaalopstellingen

De afgelopen weken zijn de zaalteams samengesteld. Voor een aantal teams betekent dat ze worden opgesplitst voor andere teams dat ze intact blijven. Betreffende teams/spelers zijn door de trainer-coach persoonlijk ingelicht. Op de website (aan de linkerkant, bij de dropdowns Jongens (even naar beneden scrollen), Meisjes (even naar beneden scrollen), Dames en Heren staan de zaalopstellingen. Dank aan de trainer-coaches die samen met de TC zijn gekomen tot de opstellingen.

 

Zaaltrainingen

We zijn druk bezig het trainingsschema te maken. Dat is altijd een puzzel omdat we rekening moeten houden met heel veel zaken: speelschema, trainingen van gerelateerde teams, veldtrainingen, etc. Uiteraard zijn we geheel afhankelijk van de beschikbare zaaluren. We kunnen hier alvast de contouren van het trainingsschema geven:

 

Maandag

17.00–22.00 uur

ABCD

Woensdag

17.00–19.00 uur

E 2e jaar en D

Donderdag

17.00–22.00 uur

ABCD

Vrijdag

20.00–21.00 uur

MB1,MB12,JB1,JB12

Vrijdag

Na 21.00 uur

Senioren

 

Veldtrainingen vanaf 2 december

Naast de training in de zaal is de tweede training op het veld. Deze trainingen zijn in samenstelling van de teams op het veld. Hierin volgen we, zoveel mogelijk, het reguliere trainingschema. Er wordt gewoon doorgetraind tenzij trainer anders bepaalt. Houd de website in de gaten. Bij sneeuw en vorst zullen we daarop aangeven indien trainingen niet door kunnen gaan. NB: GEEN veldtrainingen op 5 december en 16 december - 3 januari tenzij trainer anders bepaalt. Berichtgeving volgt op website.

 

Trainingen veld jongste jeugd

Zie hierboven en daarbij: tijdens winterperiode (geen veldwedstrijden) trainen we natuurlijk gewoon door.

 

E 2e jaar

trainingschema veld en trainingschema zaal

E 1e jaar

trainingschema veld

F

trainingschema veld

Benjamins

zondag 10.30 – 11.30 uur

Clinics voor deze doelgroep in zaalperiode

 

 

Kabouters

Geen trainingen