RHC in ACTIE - Geluk is mooier als je het deelt!

14 november 2024
RHC in ACTIE
Geluk is mooier als je het deelt!
Doe je mee?


De komende weken komt RHC in ACTIE voor de Voedselbank en Rocking Up X-mas.

Wist je dat er momenteel een groot tekort is aan producten bij de Voedselbank? Er zijn meer mensen die een beroep doen op de Voedselbank, maar het aanleveren van producten is minder omdat bijvoorbeeld supermarkten een strakker inkoopbeleid voeren en er dus minder overblijft.

Vanaf morgen t/m het laatste competitieweekend (3/4 december) staan er in het clubhuis kratten waarin producten kunnen worden gedoneerd. Momenteel is er veel behoefte aan de volgende producten:
  • Broodbeleg (zoals pindakaas, jam) 
  • Rijst en pasta 
  • Potten saus voor in de pasta of rijst 
  • Groente conserven in pot/blik 
  • Soep in blik 
  • Ontbijtkoek
 
Maar alles wat je zelf over hebt is natuurlijk ook goed. Neem het mee en geef het aan een ander. We hebben 20 kratten in huis, als deze vol zijn halen we nieuwe. Doe je mee? Kijken hoeveel kratten we kunnen vullen met elkaar.

Wil je meer weten over de Voedselbank in onze regio kijk dan op de website: https://voedselbankhaaglanden.nl/

Naast de Voedselbank wil RHC zich de komende weken ook graag inzetten voor Rocking Up X-mas. Dit mooie initiatief zorgt ervoor dat gezinnen rond kerst verrast worden met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de Voedselbank. Met het kerstpakket (en voor ieder kind een cadeau), kunnen ook deze gezinnen samen kerst vieren zoals kerst bedoeld is. Voor EURO 55,- kan 1 gezin een mooie kerst hebben.

Scan onderstaande QR-code en doneer, elk bedrag is welkom!


Wil je meer weten over Rocking Up X-mas kijk op: https://rockingupxmas.nl/den-haag/

De komende weken houden we jullie op de hoogte van de voortgang van beide acties. Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur een bericht naar: [email protected]
Geluk is mooier als je het deelt! Doe je mee?