Jeugdkamp 2023 uitverkocht!

3 april 2024

29 minuten waren er nodig om de 160 plekken voor Jeugdkamp 2023 te vullen. Daarmee zijn we op dit moment uitverkocht. Let er wel op dat een mailbevestiging nog geen bevestiging is aan je deelname aan het jeugdkamp. Lees hieronder de informatie over de definitieve deelnemerslijst en wachtlijsten. 

Tot snel!


------------------------

De inschrijving van het fantastische RHC-jeugdkamp is geopend! Het kamp is weer tijdens het Pinksterweekend, dit jaar van zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei. Alle jeugdleden vanaf de E-jeugd t/m de A-jeugd mogen mee! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken. Zorg dat je erbij bent!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier dat je hier vindt. Na het insturen van het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvang je binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging zegt nog niets over of je wel of niet mee kan op kamp. Pas wanneer de deelnemerslijst officieel gepubliceerd is, weet je of je wel of niet mee kunt. Definitieve deelname hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in de verschillende leeftijdscategorie├źn. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.

 

Kosten

De kosten van het jeugdkamp zijn 180 euro per deelnemer. Alles van dit weekend zit hierbij inbegrepen.

 

Aanvullende informatie

Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Alle aanvullende informatie die we als JOC willen delen, wordt komende weken via de e-mail, de RHC-site, Instagram en app gecommuniceerd. Voor alle vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten kun je terecht bij: [email protected].

 

Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Emma Jabroer, Joost Nieuwenhuis, Sander Oostveen, Nino van den IJssel of Hilde de Koning.


Een kleine hint voor de locatie dit jaar: Waar bergen heuvels zijn, is water zand.

 

Link voor inschrijven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePQlxCurpHasLmQxN5VvXB-ntH-RpUHEwZQphg-TqeNjskfg/viewform?usp=sf_link