Nieuwe WK-artikelen nu te koop!

8 december 2024

Verkoop 11 december op de club. Helaas met vertraging, maar de nieuwe WK-artikelen zijn dan nu werkelijk verkrijgbaar!

Nadat in november de unieke RHC-grips in de verkoop gingen (€ 7,50 p/st), zijn er de volgende leuke artikelen nu ook te koop:
Wedstrijdbal € 4
Wedstrijdfluitje met keycord € 6
Sleutelhanger € 2

Uiteraard zijn ook de WK14-RHC polo´s nog verkrijgbaar (€ 15). De Hingly-hockeysokken met het unieke WK14-RHC logo zijn voor de jeugd ook nog volop verkrijgbaar in de maten 28-31 en 31-35 (€ 13).

In verband met de zaalperiode is het karretje voorlopig even niet meer regelmatig open. Aanstaande woensdag (11 december) zal er iemand van ons op de club aanwezig zijn van 17:30 tot 19 uur. Mocht het je niet lukken om dan langs te komen, neem dan even contact met ons op via [email protected]. We kunnen dan even afspreken om je aankopen in Oud-Rijswijk op te halen.

Zoals bekend mag worden verondersteld, proberen we in dit WK-jaar door onder meer de verkoop van RHC-artikelen zoveel mogelijk geld voor de Guusje Nederhorst Foundation op te halen. Mocht je meer informatie willen lezen over deze stichting, dan kun je terecht op www.guusjenederhorstfoundation.nl. Daar zie je o.a. dat er onlangs een Sinterklaasfeest is georganiseerd voor 500 kinderen die om verschillende redenen in opvangcentra wonen en geen normaal "thuis” hebben.

Wil je graag bestellen of heb je vragen over de verkoop, mail ons gerust!