Fotografie WK-RHCpaspoortkaarten

26 februari 2024
Op zaterdag 8 en 15 maart worden alle jeugdteams gefotografeerd voor het unieke boek van de Hoogvliet. De coaches zijn al druk bezig om alle gegevens van jullie te verzamelen. Heb je deze gegevens nog niet naar je coach of teammanager gestuurd? Doe dit dan snel! Het liefst nog voor 1 maart!

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende jeugdteams mee te laten draaien in deze paspoortkaartenactie: alle jeugdleden in de A, B, C, D, E en F, de Benjamins en Kabouters.

Tijden
Zodra de tijden van de wedstrijden bekend zijn, komt ook het schema voor fotografie op de site. Hou daarom de site nauwlettend in de gaten om te zien wanneer jouw team aan de beurt is. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
De tijden van de Benjamins zijn al wel bekend. Deze worden na de training op zondag 9 maart vanaf 10.30 uur gefotografeerd.

Tips
Kom in je RHC tenue met je hockeystick!
Geen shirt onder je RHC-shirt.
Als het shirt er gekreukt uitziet, strijk het dan even recht met de hand
Zijn de haren netjes gekamd?
Keeper in keepersshirt

Portretrecht
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze clubpaspoortenactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto en gegevens te laten gebruiken voor het maken van een paspoortkaart in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Aan deze WK-RHCpaspoortenactie is ook een leuk wedstrijdelement verbonden. Hiermee kun je hele leuke prijzen winnen! Wat dat is precies is .... wordt nog even geheim gehouden!