Kamp: Lunchpakketje mee

28 mei 2024
Donderdagochtend kunnen jullie heel vroeg je ouders op hun vrije dag uit bed halen om je naar de club te brengen: het kamp gaat beginnen!! Hier de meest belangrijke punten nog even op een rij:

 


LUNCHPAKKET!

Voor de eerste dag van het kamp willen we jullie vragen een lunchpakket mee te nemen!

 Inschrijvingen en betaling

De lijst met inschrijvingen tot 18 mei 2014 is te vinden door te klikken op

http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/kamp_per_18052014.pdf

Deze lijst is gesorteerd op twee punten; (1) team en vervolgens op (2) achternaam. Deze sortering heeft op geen enkele wijze te maken met de volgorde van de wachtlijst of de datum van inschrijving en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

In bijlage met de lijst met inschrijvingen zijn alle betalingskenmerken verwerkt. De inschrijving is compleet na volledige betaling van EUR 105,- aan de Rijswijksche H.C. Wij verzoeken u om vóór zondag 25 mei te betalen zodat we op tijd alles kunnen regelen. Wie nu nog niet betaald heeft, wordt verzocht om dit als nog zo snel mogelijk te doen!

Het volledige bedrag is over te maken:

- Rijswijksche Hockey Club

- Rabobank 16.68.95.709 (IBAN NL66RABO0166895709)

- o.v.v. Jeugdkamp, naam kind, betalingsnummer en lidnummer (zie hiervoor dus de bijlage)

Let op: Zonder de betalingskenmerken kan de betaling niet aan de inschrijving gekoppeld worden. Bij meerdere kinderen s.v.p. alle betalingskenmerken vermelden.

 

Afzeggen

Het afzeggen zo kort voor het kamp hebben we liever niet. Mocht je nu toch niet mee kunnen dan horen we graag de reden waarom er afgezien wordt van deelname. Het is aan het bestuur en het JOC om te beoordelen om de reeds gemaakte kosten te verhalen op de afzegging.

 

Locatie

Het kamp wordt gehouden in Zevenaar. Het verblijf heet De Panoven.


Meeneemlijst en inleveren bagage

Op woensdagavond 28-mei om 19.00 uur moet alle bagage op RHC ingeleverd worden.

Let bij het inpakken even op dat je de juiste spullen meeneemt. Voor een lijst met spullen die meegenomen moet worden, klik je op

http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/meeneemlijst.pdf

 

Belangrijke tijden
Er wordt donderdagochtend vroeg verzameld, nl. om 8:00 uur. De bussen zullen vertrekken om 9:00 uur.

We verwachten dat de bussen zaterdagmiddag om 16:00 uur weer op de club zullen arriveren. Het vertrek naar huis is dan om 16:30 uur.

 

In geval dat u als ouder tijdens het kamp dringend u kind moet spreken of anderszins iets dient door te geven, dan kunt u contact op nemen met 06 2461 8990 (Remco van Ooyen) of 06 1422 9983 (Jeroen Bakker).

 

 


Sportieve groet,

 

Het Jeugdkamp Organiserend Comité

- Remco van Oyen

- Lotte Werter

- Geert-Jan Dickhoff

- Jessica van Beijeren Bergen Henegouwen