Trainersgilde update 23-6-2014

9 juni 2024

We zijn trots op het trainersgilde 2014-2015! We zijn in staat gebleken om een mooie match te maken tussen ambitie en niveau van trainers, spelers en teams. Om dit maatwerk goed uit te kunnen voeren vraagt enige tijd. Daarom presenteren we elke week een update van het trainersgilde. Er is nog een aantal vacatures waar we met evenveel energie aan werken om deze ook goed in te vullen.

Er zijn veel uitdagingen. Met een (relatief) beperkte accommodatie en goede trainers wordt het steeds lastiger om de juiste technische begeleiding op het juiste team en ook nog eens op een mooi trainingsmoment in de week te organiseren. In de bijdrage Trainers voor volgend seizoen hebben we je bijgepraat over hoe we te werk gaan.

 

Ambities en mogelijkheden:

De afgelopen periode zijn heel veel trainers gesproken. Onderwerpen in dat gesprek zijn gericht op voortgang van afgelopen seizoen, ambities, mogelijkheden en eventuele leerpunten. We hebben een ambitieus trainersgilde. Hierin zijn ambities mooi, tegelijkertijd moet een trainer die ook waar kunnen maken. Vandaar dat we daarin soms ook moeilijke en harde keuzen moeten maken. Alles gericht op ontwikkeling van trainer en spelers. We blijven in gesprek, alleen al omdat we nog niet helemaal zijn met ons trainersgilde. Een aantal vacatures moet nog worden ingevuld, een aantal trainers denkt nog na over hetgeen is besproken en daarnaast voeren we ook gesprekken met externen.

 

Gesprekken met externen

We hebben de gesprekken met externe trainers afgerond en dat heeft geleid tot de aanstelling als trainer/coach van Janco Duvekot voor MA1. Elders op de website stelt hij zich voor. Het is voor onze verenging een bijzonder moment om op een jeugdteam een zeer ervaren trainer van buiten te benoemen.

 

Uitdaging voor spelers en trainers

Ik ben trots op het resultaat dat we jullie kunnen presenteren. Mooie namen op het juiste team. Hierin gaan ambitie van trainer, ontwikkeling van team en uitdaging voor spelers en trainers hand in hand. In het trainersoverzicht geven we per team/trainer aan in welke fase van gesprek we zitten. Veel vacatures zijn definitief ingevuld. Voor de bestaande vacatures zijn we echt nog op zoek naar goede trainers. We zijn nog steeds vroeg, dat leert onze rondgang bij collega clubs. Echter dat is geen reden om genoegzaam te zijn. We blijven heel hard werken en veel (vrije) tijd steken in de juiste mix van ons trainersgilde.

 

Wil jij meedoen?

Als jij ge├»nteresseerd bent om bij RHC deel uit te maken van ons trainersgilde, stuur dan een mail naar [email protected]. Zie ook onze oproep op de facebookpagina, persoonlijke uitnodiging per mail, mondelinge uitnodigingen, en hopelijk ook op deze wijze. Voel je uitgenodigd onze vereniging bij te staan bij de leukste en belangrijkste zaak van onze hockeyvereniging: training geven.

 

Als je wilt weten hoe we te werk gaan, wat we van jou als trainer verwachten en wat we je te bieden hebben, kijk dan een op de Webpagina Technische Commissie. Of praat eens met een huidige trainer, die kan je ook heel veel informatie geven.

 

Tot slot presenteren we hier het trainersgilde RHC, zie hiervoor de bijlage. We zullen deze wekelijks verversen totdat we helemaal rond zijn.

 

 

We wensen alle trainers, spelers en andere betrokkenen bij het team een heel sportieve en succesvolle samenwerking.

 

Met sportieve groet,

Ivo Caminada

Vz Technische Commissie

Iedere speler komt met een rood hoofd van het veld

En straalt uit te balen dat het alweer voorbij is


 
Bijlage