Cursus NewFigure start sept

30 augustus 2024

NewFigure Clinic Rijswijk heeft zich onlangs toegevoegd aan de lijst van RHC-sponsors. Eigenaresse, Angelique Zonneveld, heeft al jaren een nauwe band met RHC doordat haar dochter Lisanne al heel wat jaartjes actief hockey speelt bij onze vereniging. Nu ze haar eigen bedrijf is gestart, kon ze dit mooi koppelen aan bordsponsoring op veld 1.

NewFigure Clinic Rijswijk is een franchiseonderneming van NewFigure Clinic Zoetermeer en houdt zich bezig met gewichtsbeheersing. NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken als de afslankbehandeling in de kliniek kunt volgen. NewFigure helpt u met afslanken bij overgewicht om uw ideale gewicht te behalen. Het afslanken zal verlopen door middel van een persoonlijk dieetplan . Dit dieetplan is gebaseerd op een vet- en suikerarm dieet voor een snelle en doeltreffende figuurcorrectie. Naast het dieetplan ontvangt u ook voedingssupplementen. Deze zorgen voor het behoud van uw spiermassa en bevorderen de afbraak van vet. De gebruikte aminozuren staan bekend om hun weerstand verhogende werking; u blijft gezond en energiek, terwijl u tegelijkertijd slanker wordt.

Mensen met lichtovergewicht tot obesitas zijn bij NewFigure aan het juiste adres een gezond gewicht te behalen, maar ook sporters kunnen door middel van het uitgebalanceerde dieet in combinatie met de voedingssupplementen nog net even die extra kilo’s kwijt raken.

U staat als persoon centraal en zal door een persoonlijke voedingscoach worden begeleid. Heeft u medische klachten of slikt u medicatie, dan kunt u zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Uw huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.

Vrijwel onafscheidelijk van een dieet is het welbekende jojo-effect. Door een goede nazorg kan de afslankbehandeling van NewFigure dit effect voorkomen. Na het bereiken van uw streefgewicht wordt uw voeding gedurende 16 dagen per schema van 4 dagen opgevoerd naar aangepaste porties, waardoor het jojo-effect wordt voorkomen.

In september starten we met het programma: afvallen en bewegen. Een combinatie van het NewFigure Dieet en het starten met hardlopen.

Meer informatie?

NewFigure Clinic Rijswijk 070-4150024
[email protected]


www.newfigurerijswijk.nl of www.afvallenrijswijk.nl

Als u tijdens het gesprek aangeeft dat u via RHC komt, ontvangt u de eerste keer 10% korting.