Laatste nieuws uit het karretje

6 september 2024

Afgelopen vrijdag werd de openingsborrel van dit seizoen gehouden. Terwijl de kinderen hard trainden, maakten ouders op deze goedbezochte avond met een klein drankje in de hand kennis met elkaar of praatten bij over vakanties en/of sportieve ambities.


Tijdens de borrel werd door Geert-Willen van Weert kort stilgestaan bij de activiteiten rond het WK Hockey vorig jaar. Zoals jullie allemaal ongetwijfeld weten werd er vanuit het befaamde karretje geld opgehaald voor de Guusje Nederhorst Foundation (nu: Het Vergeten Kind). Mathilde, Ilse, Bert en Harald werden bedankt voor het werk dat zij hieraan besteed hebben. In zijn woordje stond Harald stil bij het goede werk van Het Vergeten Kind en kon daarna een cheque met maar liefst € 5.000 overhandigen aan de directeur van deze stichting. Alle gulle RHC-ers: dank voor jullie bijdragen.


Harald prees ook de gezellige samenwerking tussen de mensen van "het karretje” en gaf aan dat zij van plan zijn om elke eerste vrijdag van de maand een borrel op de club te organiseren. We hopen natuurlijk dat de opkomst ook dan flink zal zijn en op weer zo’n leuke avond. Meer nieuws volgt snel!