Tim de Gier voorz sponsorcie

9 september 2024
Het kan hard gaan in het leven. Vorige week zochten we er nog één. En deze week vonden we hem al. Na jarenlang voorzitter te zijn geweest van de sponsorcommissie draagt Pieter Timmermans zijn hamer over aan een oude bekende. Tim de Gier, business manager bij Gist Nederland, is al actief geweest binnen de sponsorcommissie. Na een uitstapje van drie jaar als voorzitter jeugdcommissie is Tim weer terug bij de club die probeert te zorgen voor voldoende middelen om onze vrijwilligersvereniging draaiende te kunnen houden. Pieter bedankt voor je jarenlange inzet; Tim welkom.

Het zal jullie niet zijn ontgaan: met ruim 1.000 leden is de RHC de grootste sportvereniging van Rijswijk. De afgelopen jaren kent de club een gigantische groei in het aantal leden. Door deze groei is het hockeyniveau gestegen, hoewel het hockeyplezier nog steeds de hoogste prioriteit heeft.

Wij zijn trots op onze vrijwilligers die deze succesvolle groei hebben gerealiseerd. Samen met de professionele begeleiding die onze club rijk is, groeit de club in al haar facetten op een positieve manier verder.

Als sponsorcommissie steunen wij deze ambities. Dankzij de bijdragen van onze sponsors kunnen wij onder andere trainers, coaches en begeleiders (verder) opleiden en onze accommodatie veilig en verzorgd onderhouden.

Sponsors zijn onmisbaar bij de duizend spelers die wekelijks onze accommodatie bezoeken in het bijzijn van ouders en vrienden.

De sponsorcommissie heeft ambities die wegens te weinig vrouw/mankracht nog niet geheel gerealiseerd kunnen worden.

We zoek nog steeds leden/ouders die willen vergaderen en daarbij nieuwe idee├źn ontwikkelen en ambassadeurs van de sponsorcommissie. Als ambassadeur vergader je niet, maar gebruik je je netwerk om te proberen sponsoren aan RHC te binden.

Voel je hier wat voor? Heb je zin om samen met ons seizoen 2014-2015 te starten? Wil je sponsor worden? Neem dan contact op met Roland Drewel, Tim de Gier, Harald Hilbelink, Lisette van der Kallen en Arjan Stolk via [email protected] of spreek ons aan.