MB2 naar Tanzania

18 december 2024
Meisjes B2 is door de KNHB / Clublinking uitgenodigd een projectreis naar Tanzania voor te bereiden. Een uitwisselingsproject waar we samen met leeftijdgenoten uit Tanzania gaan sporten en hen laten ervaren dat sporten ook voor meisjes leuk en goed is. We gaan hockeyclinics op scholen organiseren en als het lukt een toernooi.
Daarnaast willen we leren van elkaars cultuur en vinden we het heel speciaal om een week op te trekken met leeftijdgenoten in een andere deel van de wereld. Op dit moment zijn we de reis aan het voorbereiden. De reis staat gepland in mei 2015. Als de reis is geweest, blijven we ambassadeurs van dit project.

We kunnen veel hulp gebruiken onze droom waar te maken. Wil jij meer weten over de voorbereiding, de reis, het project en de reisverslagen? Wil jij ons helpen en ondersteunen deze droom waar te maken? Word dan vriend van 'MB2 naar Tanzania'! Nadat we ons plan verder hebben uitgewerkt, nodigen we alle vrienden uit voor een bijeenkomst en presenteren we ons plan aan jou. Hieruit volgen gerichte hulpvragen en sponsorprojecten.

Word onze vriend!
Dit doe je door jouw naam op de lijst te zetten, die binnenkort in het clubhuis komt te hangen. Ook via onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/MB2Tanzania?fref=ts kun je aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden.

Dank je wel,
Lisa, Dana, Robin, Sabine, Iris, Sofie, Sophia, Noortje, Femke, Marjolein, Maura, Julia, Floor, Eva, Merel en onze begeleiders Lotte, Karin en Ivo