MD1 loopt CPC voor Villa Ticca

13 maart 2024

Meisjes MD1 loopt de CPC jeugdloop 2,5 km voor het goede doel ´Villa Ticca´ (een opvanghuis voor kansarme kinderen in Ecuador) .

 

Zaterdag eerst van Forescate met 3-2 winnen en zondag met gemak de CPC!!

 

Echt super, de dames waren er allemaal weer! Vrolijk en weer zin in iets sportiefs. Eerst lekker fietsen, daarna met duizend anderen springen en de wave doen om warm te worden. Het startschot en weg was de MD1, onderweg een paar keer een losse veter, maar verder ging alles goed. We hebben ze een beetje bij elkaar moeten houden, want er waren een paar hele snelle meiden bij. Aan het eind trokken de dames nog even een sprintje en eenmaal over de eindstreep was het eerste wat ze zeiden ‘wel een beetje kort’. Volgend jaar de 5  km dan maar. Bij de start en finish werden de meiden door de centrale microfoon genoemd als ‘de meiden van  Villa Ticca’. Kortom, een gezellig en leuk evenement!

 

En ook altijd echt super zijn de enthousiaste ouders, vandaag waren er 2 soorten: de meelopers en de kleumende toeschouwers die pakezels werden met al onze tassen en jassen. Bedankt dat jullie erbij waren!!

 

The Printer aan de Lindelaan is zo vriendelijk geweest de shirts te maken voor dit CPC-goede doel.

 

Voor de foto’s zie hieronder: