Hanneke van Zanten stelt zich voor

30 april 2023
Onlangs heeft iedereen kunnen lezen dat er twee kandidaat-bestuursleden gevonden zijn om het bestuur te versterken. Via dit bericht stelt Hanneke van Santen zich alvast aan jullie voor.

Mijn naam is Hanneke van Zanten, 43 jaar oud, geboren en getogen in het oosten van het land en twintig jaar geleden in Rijswijk komen wonen. In mijn jeugd heb ik een aantal jaren gehockeyd. Mijn beide kinderen hockeyen al vanaf hun jonge jaren bij RHC en de afgelopen jaren ben ik bij beide kinderen afwisselend teammanager en coach geweest.
Eind 2014 ben ik in de jeugdcommissie mijn bijdrage gaan leveren als lijncoordinator meisjes D. Deze rol heb ik inmiddels overgedragen, omdat ik graag breder aan de ontwikkeling van onze jeugd wil bijdragen. Ik heb dan ook met veel plezier 'ja' gezegd tegen de rol van voorzitter jeugdcommissie.

 

Ook in het dagelijks leven houd ik me bezig met het belang, welzijn en de ontwikkeling van de jeugd. Ik werk bij een stichting die zich inzet voor het ontwikkelen van de kwaliteit van het onderwijs en de docenten die daar werkzaam in zijn. Ik ben daar begonnen als vrijwilliger en inmiddels is het mijn werk geworden.

 

Wat ik belangrijk vind voor de komende jaren, is dat onze jeugd meer actief betrokken raakt in ons verenigingsleven. De grootste populatie van onze club bestaat uit jeugdleden en zij zijn dan ook bepalend voor de toekomst van onze club. Wat ik wil bereiken, is dat de jeugd niet alleen maar komt om zelf te hockeyen, maar ook om zich in te zetten voor vrijwillige activiteiten zoals trainingen geven, fluiten en het organiseren van activiteiten…Activiteiten die horen bij het verenigingsleven en die ook bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdleden.

 

Tot slot: de jeugdcommissie is nog op zoek naar lijncoördinatoren voor de meiden B en Jongens A. Lijkt het je wat? Mail/bel/app me dan even of spreek me even aan!