Uitnodiging voor selecties 2015-16

1 juni 2024
Update  1-6

Het seizoen is bijna ten einde en dat betekent dat we weer hard bezig zijn met de indelingen van komend seizoen. Van 1 tot en met 12 juni vinden de selectie trainingen plaats. In de bijlage staan de spelers die uitgenodigd zijn om selectie te doen. Het betreft de volgende teams: jongens A1, B1, C1 en C2 en meisjes A1, B1, B2, C1, C2. De selecties worden aan het eind van deze periode door de trainers aan de spelers bekend gemaakt. Op 19 juni worden de indelingen van alle jeugdteams gepubliceerd.

Door het grote aantal opzeggingen in meisjes A1 - ook na de eerste publicatie van de selectielijsten - is besloten om de selectie A1 uit te breiden met de speelsters die vorig seizoen in B1 speelden, maar komend seizoen nog niet de A leeftijd hebben. Wanneer deze speelsters de selectie MA1 niet halen, zullen ze worden ingedeeld in MB1. We zorgen hiermee dat we ook komend seizoen met een Top-waardig team aan de voorcompetitie zullen deelnemen.
 

De uitnodiging voor selectie is tot stand gekomen op basis van de spelersformulieren en gesprekken met trainers. Wanneer een speler die is uitgenodigd voor een selectie wil afzien van deelname dan kan dat door een mail te sturen naar [email protected] Wij kunnen dan beoordelen of nog iemand anders opgeroepen kan worden.
We hebben uiteraard geprobeerd om de selecties zorgvuldig samen te stellen. Mocht een van de trainers of coaches echter een speler missen, dan kan deze contact opnemen met de Technische Commissie.

De aantallen tussen haakjes achter de teams is het aantal spelers waaruit het team uiteindelijk zal bestaan. Voor de reserve teams B2 en C2 geldt dat de afvallers van het eerste team moet worden opgeteld bij het aantal deelnemers aan de selectie. Bijvoorbeeld: Voor de selectie jongens C2 zijn 16 spelers uitgenodigd. Daar komt nog één afvaller uit de selectie JC1 bij. Er moeten dan dus drie spelers afvallen om tot 14 spelers te komen.

Gedurende de selectieperiode geldt een aangepast trainingsschema.Zie hiervoor http://rijswijkschehc.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=751&Volledig=1
Wij wensen jullie veel succes maar vooral plezier.

Met sportieve groet,

Namens de TC
Remco van Oyen
Maarten Morrien
Geert-Willem van Weert
 
Bijlage