Trainingen jeugd komende 2 weken

28 mei 2024

De komende twee weken geldt een ander trainingsschema. Zie bijlage. Om ruimte te maken voor de selectietrainingen die plaatsvinden vanaf de C-lijn is er in het schema geschoven met de trainingen voor de jeugdteams. Let dus goed op of je nog wel op dezelfde tijd training hebt.

 

Met welk team train ik mee?

Degenen die zijn uitgenodigd om mee te doen met de selecties trainen mee met de selectie waar ze voor zijn uitgenodigd via de publicatie op de website, ziehttp://rijswijkschehc.nl/files/nieuws/Selecties%202015-2016%20web.pdf. Degenen die niet zijn uitgenodigd voor een selectie trainen nog door met hun oude team (controleer even goed wanneer je huidige team komende twee weken traint).

 

Mijn team staat niet meer in het trainingsoverzicht en ik doe geen selectie?

De huidige teams JD1, JD3, JC2, MD1 en MC3 hebben geen eigen training meer omdat er uit deze teams teveel spelers met de selectietrainingen mee gaan doen. De spelers kunnen wel meetrainen met andere teams of er wordt een clustertraining georganiseerd. De spelers worden hierover apart geïnformeerd.

 

Hoe lang trainen we door?

Vanaf 15 juni gaan de selectieteams in de nieuwe samenstelling trainen. De breedte-teams hebben dan geen training meer tenzij met de trainer anders is afgesproken. Trainers moeten dan wel een mail sturen naar [email protected], zodat we het openen en sluiten kunnen regelen. De kabouters trainen tot en met 10 juni, de benjamins tot en met 21 juni.

Van 6 juli tot en met 31 juli zijn er geen trainingen en is de club gesloten.


 

Met sportieve groet,


 

Namens de Technische Commissie,

Geert-Willem van Weert

 
Bijlage