Bardienst door de week

4 september 2024
Zoals jullie onlangs hebben kunnen lezen, is de barcommissie de afgelopen periode druk bezig geweest met een aantal zaken. Zo wordt er binnenkort niet alleen een nieuw cashless kassasysteem in gebruik genomen, maar wordt er ook apparatuur voor bonenkoffie plus een snoep- en drankautomaat geplaatst.

We hebben ons ten doel gesteld om meer controle te krijgen over het verbruik en de inkomsten van de RHC-bar. Dit betekent onder andere dat de bar alleen nog maar open zal zijn, wanneer er barbezetting aanwezig is. Om dit te realiseren, zullen de ouders van Jongste Jeugdleden gevraagd worden om af en toe tijdens een training de bar te bezetten. De bar wordt dan door de aanwezige sleutelhouder geopend en gesloten. Voor een aantal middagen in de week is het ons gelukt om vaste barbezetting te regelen.

Voor de momenten dat er geen barbezetting is, is het niet de bedoeling dat je over de bar springt om jezelf te bedienen. Voor iets lekkers kan je binnenkort dus bij de snoep- en drankmachine terecht. Hierin vind je water, sport- en frisdranken, maar ook snoep, chips, popcorn en stevige koeken.

Voor de avonden betekent dit dat ook seniorenteams ingedeeld zullen worden om na hun trainingen bardienst te draaien. Bij deze dienst hoort overigens ook de zogenaamde Clubhuisdienst, die inhoudt dat de boel even opgeruimd moet worden. De team managers / aanvoerders zullen per mail te horen krijgen wanneer hun team ingedeeld is.
Voor alle seniorenteam (ook die teams die geen bar- of clubhuisdienst hebben) geldt natuurlijk dat het prettig is, als je je eigen flesjes en glazen opruimt en niet zo maar overal laat staan.

We hopen dat jullie hier allemaal aan willen meewerken. Mochten jullie vragen of opmerkingen hierover hebben, laat het ons dan even weten via  [email protected] . Nog beter is het om ons even aan te spreken, dan zijn eventuele hick-ups sneller opgelost.

Overigens zien we jullie graag allemaal op de Openingsborrel op 11 september van 17:30 tot 20 uur. Wij zullen dan de barbezetting verzorgen...!

De Barcommissie