Gala 12 december uitverkocht!

17 november 2024

Wow!! We kunnen het zelf haast niet geloven, maar we zijn uitverkocht!
Sterker nog, er is al een wachtlijst! Daarom verandert er nu wat aan de spelregels. De gereserveerde kaarten kunnen niet meer aan de deur betaald worden, maar moeten van tevoren betaald zijn.

Let dus op!!

Heb jij kaarten gereserveerd?
Zorg dan dat je ze voor aanstaande zondag betaald hebt! Dus bel/mail/app/facebook/fax/schrijf die kaartverkopers en zorg dat je je kaarten ophaalt en betaalt!! Of kom woensdagavond 25 nov voor of na de training van Dames 4naar de club (20:30-22:00 uur). De kaarten die niet worden opgehaald voor zondag worden aan de mensen op de wachtlijst gegeven. We moeten even streng zijn, maar op deze manier wordt het alleen maar een mooier feestje.

Enne, heb je nog geen kaartje? Regel een plekje op de wachtlijst en dan wie weet tot de 12e!Het kerstgala wordt dit jaar gehouden op zaterdag 12 december. Dames 4 is druk bezig om deze fantastische avond voor jullie te organiseren.

Voor: Senioren, A-jeugd én ouders van jeugdleden
Thema: Royal Rijswijk
Dresscode: Gala
Locatie: RHC- clubhuis
Tijd: vanaf 20 uur tot 01:00 uur (01:30 sluiten).

Kaarten voor deze avond kosten € 20. Aan de deur zullen geen kaarten verkocht worden, dus zorg dat je op tijd je kaarten hebt!
Kaarten zijn te koop bij Lisanne, Elise, Romi en Bente van Dames 4. Zij trainen op woensdagavonden van 20:30 tot 22 uur; kijk anders even in het wedstrijdschema wanneer zij de komende zondagen sowieso op de club zijn.

Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] met je naam, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten. Ook als je voor anderen kaarten bestelt, zijn de namen nodig, aangezien er een gastenlijst gemaakt wordt en elk kaartje gekoppeld wordt aan een naam.

En dan nog even dit: naast de Senioren en ouders is de A-jeugd welkom op het Kerstgala, maar als je minderjarig bent, mag je geen alcohol. Op het gala krijg je als minderjarige een bandje om waarvoor je €20 borg moet betalen. Mocht je dit bandje af doen of je wordt toch gezien met alcohol, dan wordt de borg ingenomen en moet je het feest verlaten. Maar als je je aan de regels houdt, krijg je de borg natuurlijk gewoon terug én ben je bij een heel erg leuk feest geweest!!Klik op http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/evenementen/20151212%20galaposter.pdf om ook via de RHC-app de uitnodiging voor het gala te bekijken.