Coachavond JJ 22 april

TC
27 maart 2024
(Vervolg van 18/3) Uitnodiging voor alle coaches van de F en E jeugd.

Op 18 maart hebben we samen met 25 coaches JJ een eerste coachavond beleefd. Doel is om jou als coach van een F of E team te helpen hoe je jouw rol en verantwoordelijkheid als coach kan invullen. Er wordt veel van je gevraagd. Tegelijkertijd ben je coach met eigenlijk maar 1 drive: hoe kan ik er voor zorgen dat de spelers (nog) meer hockeyplezier beleven? Een hele belangrijke vraag die we graag samen met jou en jouw collega coaches willen beantwoorden. Hiertoe hebben we voor dit seizoen twee coachavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden gaan we in op spelplezier, leren, fun, hockeybeleving en wat jouw rol als coach daarin is. We doen dit aan de hand van het 'coach bij de handje JJ' van de KNHB. Een handzaam boekje waarin je heel veel tips en leerdoelen aangereikt krijgt die het jou als coach helpen de juiste voorbereiding, aanwijzingen, evaluatie en plezier elementen toe te voegen voor wedstrijden. Wij zien de wedstrijd eigenlijk als ' extra' training. Aan jou de taak die training ook goed voor te bereiden en in te richten. We hebben in de zaalperiode een stapje met jullie gezet tijdens de clinics in de zaal, op 18 maart tijdens de vorige coachavond. Nu gaan we verder aan de hand van het 'coach bij de handje' dat je van ons hebt ontvangen in een persoonlijke uitnodiging.

 

Uitnodiging

Wat: 2e Coachavond JJ

Wanneer: 22 april

Locatie: bij onze sponsor Hotel Restaurant Savarin, Laan van Hoornwijck 29, 2289 DG Rijswijk.

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Inloop 19:45 uur met een kop koffie. 


Aan het einde kunnen we nog wat napraten onder het genot van een drankje. Wij danken Savarin, Patrick en Millie van Zuiden, hartelijk voor de gastvrijheid!

 

Deze uitnodiging heb je ook per mail ontvangen inclusief bijlage ' Coach bij de handje JJ'. Bekijk de webpagina Hockeycommissie waar deze wederom kunt downloaden en je vindt er nog veel meer informatie die voor jouw coaching van belang is.

 

Beide avonden zijn opvolgend in onderwerpen uit het 'coach bij de handje JJ':

Op maandag 18 maart zijn we met elkaar aan de slag gegaan vanuit hoofdstukken 4.1 en 4.2

Op maandag 22 april doen we dit vanuit hoofdstuk 4.3

 

We zien wederom uit naar een mooie coachavond!

HockeyCommissie

 

Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af

en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is

 

Email: [email protected]

bekijk ook de webpagina Hockeycommissie