Eerste zaalkampioenen bekend!

5 februari 2024

Afgelopen weekend is Heren 1 mede dankzij een klinkende 9-1 overwinning kampioen geworden in de 2e klasse A. Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn zij onbereikbaar geworden voor de concurrenten. Gefeliciteerd heren met dit mooie kampioenschap!

De meisjes van C1 waren jullie echter voor. Op 24 januari werden zij al kampioen en mogen de resterende 4 wedstrijden als kampioen spelen. Meiden, van harte met deze geweldige prestatie.

 

We hopen natuurlijk dat er nog meer zaalteams zullen volgen! Met nog twee competitieweekenden te gaan maken diverse teams nog een kans op het zaalkampioenschap. Bij de senioren gaat het om Dames 5 en Heren 3. In de jeugd gaan JA1, JB2, JC1, JC3, JD1,JD4, JD5, MA1, MA2, MD1 en MD4 de komende speelronden nog strijden om plek 1. En wie weet komt er onverwacht nog een kanshebber bij.

 

Kortom, het ziet er weer naar uit dat RHC goed in de prijzen gaat vallen. Zet 'm op deze laatste speelronden. En mocht u zin hebben om een mooi spelletje zaalhockey te kijken: zoek dan uw favoriete team op en moedig aan!

Maak een kampioensfoto van je team en stuur deze naar [email protected]