Shoot-out competitie een succes!

8 april 2024
Zondag 3 april kwamen 25 keepers en veldspelers naar de club om te bepalen wie zich in de eregalerij van de shoot-outs vereeuwigd mogen zien! Door blessures en inhaalwestrijden kon een aantal keepers er helaas niet bij zijn, waardoor Ruben de Hosson en Jessica Heus als keeper geen rust kregen. Zij hebben het de veldspelers en -speelsters moeilijk gemaakt.De winnaars werden pas bekend na een zenuwslopend spannende. De keepers hebben elk zo'n 130 keer een aanvaller tegenover zich getroffen, wat gelijk staat aan, zeg maar, 4 intensieve wedstrijden achter elkaar!

Hulde aan onze kampioenen: Jessica Heus (keepster), Emily Adema en Lieke Zemann, en Ruben de Hosson (keeper), Mark Lankhorst en Jelle Klok! Zij mogen op maandag 16 mei, 2e Pinksterdag, uitkomen op de Regiofinale Shoot-Out voor District Zuid-Holland op Hockeyclub Pijnacker.


Dank aan alle deelnemers en ook aan de scheidsrechters, tijdwaarnemers en enthousiaste toeschouwers langs de lijn. Met zijn allen hebben we er een leuke, sportieve happening van gemaakt!