20 april 2024
Het is gelukt! Wij hebben met zijn allen op zondag 17 april, onder toeziend oog van twee notarissen, het record ‘Werelds grootste hockeytraining’ met 708 trainende hockeyleden ruimschoots verbroken. Een geweldige prestatie!

RHC-ers bedankt voor jullie enorme opkomst en gezelligheid. Wat was het zondag een mooie middag, prachtig weer en allemaal vrolijke hockeyende gezichten.
Om ons 85-jarig jubileum te vieren wilden wij als RHC Lustrumcommissie proberen het wereldrecord van de grootste training te verbeteren. Hiervoor waren op z’n minst 535 hockeyers nodig. Het huidige wereldrecord is in Engelse handen. In 2015 wist Cundall Manor School op de kop af 509 hockeyers op de been te brengen. Wij zijn er ruimschoots overheen gegaan.

Wat rest is de bewijslast zorgvuldig bij Guinness in dienen en hopen dat wij binnen nu en een paar weken de officiële oorkonde in handen krijgen. En daarmee de titel, als recordhouder van "Werelds Grootste Hockeytraining”, op naam van RHC een feit is. Er is uiteraard al een prominente plek in het RHC clubhuis gereserveerd!

Alle hulptroepen voorafgaande en tijdens de recordpoging, SUPER BEDANKT: Hoofdtrainers (Ivo & Lotte), warming-up/ cooling down (Marcel & Yvonne), assistent trainers (Charlotte, Madelon, Joost en Wendy), alle veldtrainers (H1, D1 en Jambo), stewards, tellers, Caminada notarissen, film-/fotoploeg (The Next Chapter Productions-Teun & Dominique) en drone foto/film (MDM Cinematics-Joel), sambagroep Ritmolanda, geluid Daaf audio rental, perscommunicatie (Cora Rosenthal), …

Ook wij hebben genoten van dit weekend!

Met ’n voldane groet,
Lustrumcommissie RHC 85 jaar
Guido van der Sluijs - Yvonne de Haas - Mike Smeele - Matthieu Beijleveld - Boris Gooskens - Wieteke van Hecke

DE FOTO’S VAN DEZE ZONDAG ZIJN TE ZIEN VIA:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.447109495496480.1073741829.389359034604860&type=3