Wie de schoen past, trekke ......

16 juni 2024

Dit wordt een zuur stukje tekst. Velen van jullie zullen dit ‘stom’ vinden of ‘overdreven’. Of vinden dat dit niet bij RHC hoort. Dat laatste klopt.

 

Wat is er aan de hand? Afgelopen zondag was het erg gezellig op de club: leuke wedstrijden, wijnproeverij van de sponsorcommissie en een TD georganiseerd door een stel enthousiaste leden.

 

Maar wat is er dan het probleem? Het vervelende gegeven dat het gebeurt dat drank en eten simpelweg NIET afgerekend worden. Dan heb ik het niet over een incidenteel biertje of tosti, maar over 71 flesjes Corona. Dat zijn bijna drie dozen. Daarnaast een aantal hamburgers... plus twee onbetaalde flessen prosecco. En dat zijn dan de artikelen waarvan we precies wisten wat er op voorraad was. Wie zal het zeggen hoeveel colaatjes er niet zijn afgerekend, of hoeveel pitchers?

 

Daar word ik beroerd van. Want er zijn vrijwilligers die veel tijd steken in de inkoop en strakke afspraken met de leveranciers te maken om voor RHC goede deals te maken. Bovendien: we hebben het hier op de seniorenconferentie over gehad met de conclusie dat dit niet okee is en dat we elkaar hierop moeten aanspreken. Doe dat dan ook!


Dus... een zuur stukje. Hopelijk eenmalig. We begrijpen toch allemaal wel dat het zo niet werkt? Of anders maar niet meer dit soort borrels organiseren?

 

Graag jullie medewerking!


 

Namens het bestuur,


Ilse Smit

Bestuurslid Organisatie