Willem Oosterhof trainer Dames 1

7 juli 2024
Vanaf komend seizoen is Willem Oosterhof de nieuwe trainer/coach van RHC Dames 1. Hij volgt Maarten Morrien op, die de afgelopen vier jaar verantwoordelijk was voor ons eerste damesteam. Geert Jan Dickhoff (trainer/coach MA1) wordt assistent van Willem.

 

De 33-jarige Willem heeft een rijk hockeyverleden. Hij is opgegroeid in Weesp, waar hij zich na een paar jaar Heren 1 volledig op het trainen/coachen van jeugd- en seniorenteams heeft gestort. Dit deed hij bij verschillende clubs waaronder Weesp, AH&BC, HGC, HC Alphen, Maties (Zuid-Afrika), VVV en Groen Geel. Willem staat voor open en directe communicatie. Zijn benadering is positief en energiek, met veel aandacht voor het ontwikkelproces van individu en team (mentaal, technisch, tactisch en persoonlijk).

 

De Rijswijksche Hockey Club is zeer verheugd met de aanstelling van Willem. RHC streeft er naar een vaste waarde te worden in de top van de tweede Klasse. Hierbij zal de ruime ervaring van Willem goed van pas komen.

 

Remco van Oyen, bestuurslid Seniorenhockey: "Op termijn willen wij met onze standaardteams doorgroeien naar een positie in de top van de tweede klasse. We hebben hiertoe de afgelopen jaren zowel met Dames 1 als Heren 1 goede stappen gezet. Met de komst van Willem verwachten we bij Dames 1 een volgende stap te kunnen zetten.”


Wij wensen Willem veel succes toe bij RHC.


Met sportieve groet,

Tom van Essenberg