Inschrijfformulier

Leuk dat je je wilt inschrijven bij RHC! Voordat je je inschrijft, vragen we je kennis te nemen van onze reglementen. Lees deze en vul daarna pas het inschrijfformulier in:
Online inschrijven
Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; jouw gegevens worden meteen opgenomen in ons systeem. Dit scheelt jou en ons een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Na ontvangst van het inschrijfformulier is jouw inschrijving definitief.

Proefperiode
We kennen een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat je eerst drie weken kunt meetrainen. Wennen aan hockeyen, binnen het team en onze vereniging. Na deze drie weken beslis je of je wel of geen lid wordt.


 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Jeugdlid - Ouder 1
   
   
   
Jeugdlid - Ouder 2
   
   
   
Jeugdlid - School
   
Hockey-informatie
   
   
   
 
Verenigingszaken
  Goed functioneren van onze vereniging is gebaseerd op de inzet van alle leden als vrijwilligers. Daarom verwachten wij van alle leden en ouders van jeugdleden hierin een actieve bijdrage. Denk hierbij aan het begeleiden van teams, het fluiten van wedstrijden en/of het draaien van bardiensten. Ook kun je jouw kennis en kunde inzetten voor de club door je aan te melden voor een van onze commissies. Meer informatie vind je op onze website.

 
   
Eventuele opmerkingen
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.